O Podjetju

Podjetje Adriaing, d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990. Poslanstvo podjetja je od samega začetka naročnikom nuditi strokoven in tehnično dovršen pristop k uresničevanju zahtev in želja na področju gradenj objektov.

Adriaing, d.o.o. se je iz podjetja usmerjenega predvsem v pomorska gradbena dela in globokega temeljenja objektov, tekom let širilo na druga področja gradbene stroke. V zadnjih letih je delež visokih gradenj presegel delež inženirskih objektov.

V slovenskem prostoru je Adriaing, d.o.o. razpoznaven po naboru tehničnih rešitev za izvedbo zahtevnejših zemeljskih del, kakor tudi globokega temeljenja z zabitimi piloti. Posebnost je plavajoči gradbeni objekt (maona), ki je edinstven v tem prostoru in je nepogrešljiv pri izvedbi gradbenih posegov v obalnem pasu.

Visoko strokoven, izobražen in motiviran kader, ki je z razvojem podjetja rastel in se izpopolnjeval, je lahko danes kos tudi najzahtevnejšim projektom, ki se pojavljajo na tržišču.

Certifikati
ISO 9001:2008
Leta 2012 smo pridobili certifikat ISO 9001:2008 za učinkovit sistem vodenja kakovosti pri izpolnjevanju zahtev naših odjemalcev za dejavnost gradbeni inženiring in storitve s področja nizkih, visokih in pomorskih gradenj.

Poslanstvo in vizija

Načrtujemo, gradimo in vzdržujemo vse vrste objektov, ki izboljšujejo bivanjsko okolje ljudi in omogočajo razvoj. Delujemo na podlagi dolgoletnih izkušenj, novih znanj in usmerjenosti v kakovost. S celovito in konkurenčno ponudbo gradbenih storitev ter z odgovornostjo do družbe izpolnjujemo zahteve in pričakovanja investitorjev.

Razmere v gradbeništvu so pokazale, da prostora za požrešne velikane v našem prostoru ni.

Adriaing, d.o.o. se ponaša z bogato zgodovino in strmi h kakovostnim in konkurenčnim pristopom, ki se kažejo kot edina prava pot za trajnostni uspeh.

V prihodnosti se bo podjetje tehnološko in strokovno izpopolnjevalo, z namenom širitve aktivnosti na vsa področja gradbeništva.

Želimo ostati zanesljivo in odgovorno podjetje in postati nepogrešljiv partner pri izvedbi gradbenih storitev na slovenskem tržišču.

Nagovor direktorja

Znašli smo se v svetu hitrega razvoja tehnologije in globalizacije. Temu gospodarskemu ritmu sledimo tudi v našem podjetju. Našim kupcem ponujamo v prvi vrsti inovativne rešitve s področja gradbeništva in inženiringa, že od vsega začetka pa jim pomagamo realizirati njihove zahteve in pričakovanja pri gradnji naročenih objektov.

Zavedamo se, da moramo biti v boju na našem trgu kot tudi na trgu naših kupcev hitri, prilagodljivi, cenovno ugodni, ekološko osveščeni in sposobni. Utrip podjetja postaja vse močnejši, zato smo se odločili za nadgradnjo sistemov vodenja, z vpeljavo standarda kakovosti ISO 9001.

Poslanstvo našega podjetja je biti trden člen v verigi uresničevanja želj in zahtev naših kupcev. S kvalitetnimi rešitvami na področju namenskih gradenj v dogovorjenem roku, želimo doseči in preseči zadovoljstvo naših kupcev. Z veseljem sprejemamo tako manjše, kot srednje in velike projekte oz. izzive.

Vizijo napredka našega podjetja vidimo v širitvi naše ponudbe na področju racionalne in novodobne gradnje ob skrbnem čuvanju narave in okolja, v katerem živimo.

direktor
Matjaž Andrejašič

Želite sodelovati z nami? Kontaktirajte nas

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!