Storitve – copy

Nizke gradnje


V našem podjetju se že 20 let posvečamo nizkim gradnjam. Skrbno izbrana oprema, inovativne rešitve in uporaba naprednih tehnologij nam omogoča hitro in kakovostno izvedbo. S sodobno gradbeno mehanizacijo gradimo ceste in mostove, urejamo kanalizacijska omrežja. Z zabijanjem jeklenih in betonskih pilotov izvajamo globoko temeljenje raznih vrst konstrukcij. Izdelujemo zagatne stene in objekte vodne infrastrukture kot so zapornice ali vodne pregrade na vodnogospodarskih objektih.

Visoke gradnje


V zadnjih nekaj  letih se je naše podjetje s pomlajeno ekipo inženirjev in tehnikov intenzivno usmerilo v realizacijo projektov na področju visoke gradnje. To področje zajema širok spekter gradnje stanovanjskih objektov, hotelskih kompleksov, šol in trgovskih centrov. V koraku s sodobnimi potrebami smo izurjeni tudi za energetske sanacije obstoječih objektov, ki zahtevajo kakovostno izvedbo in dobro poznavanje zakonskih določenih zahtev. Prisegamo na poslovno etiko, strokovnost in tehnično brezhibnost svojega dela. Smo prava izbira za zagotovilo celostnega pristopa h gradnji od evalvacije projektnih rešitev in optimizacij, do celotnega procesa gradnje in izvedbo obrtniških ter instalacijskih del za zagotovitev funkcionalnosti objekta.

Morske gradnje


Naše podjetje se že od svoje ustanovitve ukvarja z izvajanjem pomorskih del in gradnjo pomorske infrastrukture. Osebne reference vodečega kadra segajo v čas najintenzivnejšega razvoja Luke Koper in drugih pomorskih središč vzdolž jadranske obale. Gradimo in obnavljamo marine, pomole, valobrane, nasipe in luške terminale. Z Luko Koper tesno sodelujemo že dve desetletji. V pristaniščih gradimo nove obale, samostojne priveze, skalomete in izvajamo projekte poglabljanja morskega dna z izgradnjo kaset za refulirni material. Pomorska dela se izvajajo s plovnega objekta, ki je posebej opremljen za izkope, poglabljanja ter izvedbo globokega temeljenja.

Ostale storitve


Naš najnovejši izziv predstavlja dobava soli za posip cest. Za potrebe zimskih služb dobavljamo sol različnih granulacij v razsutem stanju.

Želite sodelovati z nami? Storite to sedaj! Kontaktirajte nas

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!